3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiStarea medicului de la Piatra Neamț este în continuare gravă

Starea medicului de la Piatra Neamț este în continuare gravă

„Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea şi evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arşi grav. Pacientul este în continuare în stare gravă. În cursul zilei de 17 noiembrie va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaşte cu exactitate profunzimea arsurilor”, potrivit MS.

Echipa medicală a prezentat soţiei pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente „relevante” privind rezultatul evaluării medicale şi tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore.

Totodată, a fost stabilită şi modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie.

Denciu a intervenit pentru salvarea dintr-un incendiu a pacienților din Secția ATI a SJU Piatra-Neamţ și prezintă arsuri grave pe o mare suprafață din corp.

Medicul a fost transferat, duminică, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române, la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate. 

Cele mai citite

Erdogan: „Sper ca lira turcească să se stabilizeze în curând”

Președintele turc, Tayyip Erdogan, a declarat sâmbătă că speră că ratele de schimb valutar să se stabilizeze în scurt timp și a promis din...

În Serbia mii de manifestanți au oprit traficul rutier ca protest împotriva unui plan minier

În Serbia, mii de manifestanți au blocat sâmbătă şosele, autostrăzi şi artere urbane, într-un nou protest împotriva guvernului şi unui proiect al companiei...

Câciu dă speranțe unor categorii de bugetari în privința salariilor

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a declarat recent că pentru anumte categorii de bugetari, de la anul, ar putea avea loc majorarea salariilor. Salariile personalului auxiliar...
Ultima oră
Pe aceeași temă