30.7 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeSocialEvenimentSoția lui Alexandru Arșinel, Marilena, s-a stins din viață

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, s-a stins din viață

După 9 luni de la moartea maestrului, soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, s-a stins din viață. Fiul actorului a fost cel care a anunțat vestea tragică! Cei doi au avut împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian.

”Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat ramas bun de la noi, de la aceasta lume in care ai fost un ÎNGER si ai plecat intr-o lume cu siguranța mai buna, fără suferința si fără durere.

Sunt sigur ca acolo SUS te așteaptă tata si împreuna cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista in inima mea pentru totdeauna si undeva, cândva si cumva ne vom revedea si ma vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Soția lui Alexandru Arșinel

Conform știrile Kanal D, cei doi au fost căsătoriți timp de peste 50 de ani și s-au cunoscut la ștrand în 1968. Cei doi s-au căsătorit ulterior, în același an

În ultimii ani din viață, soția actorului a avut de suferit. Mai exact, din 2016 aceasta nu s-a mai putut deplasa singură din cauza unui accident.

Potrivit sursei citate, Marilena a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera”, povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani

Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani pe data de 4 iunie.

Contactat de Click!, Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți pe care îi are, a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă, în ultima perioadă:

„Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

M-aș bucura să avem mai mulți constructori de acest tip

Dorinel Umbrărescu, omul de afaceri care câștigă contracte pe bandă rulantă cu statul este ținut în brațe chiar de Sorin Grindeanu. Ministrul Transporturilor...

Un copil de grădiniță a murit după o supradoză de Fentanil

Autorităţile au descoperit o trapă în podea conţinând droguri, inclusiv Fentanil, în interiorul unei grădiniţe din Bronx unde un băieţel de un an...

Anca Alexandrescu are dovezi ZDROBITOARE. Cum s-a pus șef de șantier directorul DRDP Iași. Cum face Umbrărescu jocurile în CNAIR și Grindeanu nu mișcă...

"Suntem în posesia avizului integral de la Transgaz în care se spune că document se spune că în zona de protecție a conductei se...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies