12.1 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Șofer arestat după ce a scuipat un poliţist şi a vrut să dea cu maşina peste el

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Ionuţ Marin, a declarat corespondentului Mediafax că şoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu maşina peste omul legii.

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi ultraj.

Ultima oră
Pe aceeași temă