27.6 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportFotbalSingurul patron alături de care ar mai lucra Laurențiu Reghecampf: "Nu face...

Singurul patron alături de care ar mai lucra Laurențiu Reghecampf: „Nu face lucrurile pe la spate”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre fotbal, invitat în emisiunea lui Măruță, dar a numit și singurul antrenor alături de care ar mai lucra.

Reghecampf a subliniat că s-a simțit foarte bine lucrând alături de Becali în trecut și a apreciat transparența acestuia în modul în care gestionează clubul.

Reghecampf a antrenat echipa FCSB de două ori în trecut: între 2012 și 2014 și apoi între 2015 și 2017. El a remarcat că Gigi Becali se face remarcat prin faptul că toate acțiunile sale sunt desfășurate în lumina reflectoarelor, fără ezitare în a-și exprima opinia și în a lua decizii pentru club.

În acest moment, Reghecampf fiind liber de contract, există speculații privind o posibilă revenire a sa la conducerea tehnică a FCSB, sub îndrumarea lui Gigi Becali.

Dintre patronii din SuperLiga, aș mai lucra cu Gigi Becali. De ce? Pentru că Gigi Becali este sincer. Nu face lucrurile pe la spate. Aș vrea să lucrez cu Gigi,

a declarat Reghecampf, la ProTV.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă