25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Simona Halep se căsătorește astăzi! Ce mesaj a transmis sportiva

Simona Halep spune astăzi cel mai important „DA”, într-o zi extrem de importantă. Sportiva se căsătorește civil cu alesul vieții ei, Toni Iuruc, alături de care formează un cuplu de câțiva ani.

Simona Halep va deveni astăzi, 15 septembrie, doamna Iuruc. Aceasta se căsătorește cu partenerul ei de viață într-un eveniment care se anunță cu fast.

 Se pare că doar la cununia civilă celebrată astăzi vor participa nu mai puțin de 300 de persoane, majoritatea făcând parte din rudele sportivei și a partenerului acesteia. Cu toate astea, marea petrecere și cununia religioasă ar fi programată abia anul viitor.

Simona Halep a respectat întocmai tradițiile aromânilor. Aceasta și partenerul ei au organizat o petrecere de logodnă spre finalul lui iulie, la câteva săptămâni de la cererea în căsătorie. Tradiția aromână spune că mirele și mireasa au parte de o petrecere a logodnei lor și anterior evenimentului mare o nuntă a fetei și una a băiatului. Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc păstrează o parte dintre aceste tradiții, iar petrecerea cu fast nu va lipsi.

Tradiţiile şi obiceiurile legate de acest eveniment evidenţiază bucuria formării unei noi familii şi au rolul de a binecuvânta drumul în viaţă al cuplului. Simona Halep a confirmat marți, 7 septembrie, la sosirea de la US Open, că se va căsători:

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare (n.r 15 septembrie). Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Ce mesaj a transmis Simona Halep în ziua nunții

În această dimineață Simona Halep a transmis și un mesaj. Cu toate că trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, aceasta și-a îndemnat urmăritorii să trăiască fiecare zi la intensitate maximă:

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, a fost citatul împărtășit de Simona Halep.

Ultima oră
Pe aceeași temă