string(73) "/app/web/wp-content/plugins/td-cw-remove-canonical-url/romania-libera.csv" Sharon Stone, dezvăluiri despre cum a pierdut 18 milioane de dolari
32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleSharon Stone a pierdut 18 milioane de dolari, după accidentul vascular cerebral...

Sharon Stone a pierdut 18 milioane de dolari, după accidentul vascular cerebral suferit în 2001

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, celebra Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut întreaga sa avere de 18 milioane de dolari după ce a suferit un accident vascular cerebral în 2001, care a dus la o hemoragie cerebrală ce a durat nouă zile.

Actrița a afirmat că toți banii i-au fost luați de „oameni care au profitat” de ea în timpul celor șapte ani de recuperare medicală, în care a fost nevoită să facă o pauză de la cariera din Hollywood. Stone a subliniat că acest episod a schimbat complet modul ei de gândire.

Da, iar oamenii au profitat de mine în acea perioadă. Aveam 18 milioane de dolari economisiți datorită succesului meu, dar când m-am întors în contul meu bancar, totul dispăruse. Frigiderul meu, telefonul meu – totul era pe numele altor persoane,

a declarat Sharon Stone, întrebată dacă i-a luat 7 ani să-și revină complet.

Sharon Stone este o actriță americană remarcabilă, născută pe 10 martie 1958 în Meadville, Pennsylvania.

Ea și-a câștigat faima internațională datorită rolurilor sale memorabile în filme precum „Basic Instinct” (1992), unde a interpretat rolul Catherine Tramell, un personaj iconic care a definit cariera sa.

Stone a fost aclamată pentru talentul său actoricesc și pentru frumusețea sa aparte, devenind una dintre cele mai râvnite actrițe din industria cinematografică.

Pe lângă cariera sa în filme, ea a fost implicată și în diverse activități filantropice și caritabile, contribuind activ la cauze umanitare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă