29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiSe discută înființarea unei comisii parlamentare pentru evacuarea de la Foișor

Se discută înființarea unei comisii parlamentare pentru evacuarea de la Foișor

Senatul României ia în discuție, miercuri, 28 aprilie, propunerea Opoziției de se înființa o comisie parlamentară de anchetă care să cerceteze procedura de evacuare a Spitalului Foișor din București.

Propunerea a fost lansată de parlamentarii PSD, dar pentru ca ea să fie aprobată în plen, va fi nevoie ca în favoarea ei să voteze și câțiva membri ai Coaliției guvernamentale.

În opinia PSD, ancheta parlamentară ar fi necesară în urma scandalului produs de transformarea Spitalului de Ortopedie Foișor în spital suport pentru pacienți cu Covid. Cea mai controversată situație legată de această transformare a fost modul în care au fost evacuați din spital pacienții cu probleme de ortopedie, ca să facă loc pentru a fi internați cei care au Covid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă