29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleScoate banii, Pescobar! Afaceristul a promis câte 100 de euro pentru cei...

Scoate banii, Pescobar! Afaceristul a promis câte 100 de euro pentru cei care obțin 10 la BAC

În urmă cu câteva săptămâni, Paul Nicolau (Pescobar), cunoscutul om de afaceri, a promis că va oferi câte 100 de euro tuturor celor care vor obține 10 la examenul maturității. De altfel, el a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, că se gândește să organizeze și o vacanța la Mamaia pentru aceștia.

Pescobar premiază elevii silitori

Așadar, anunțul oficial privind numărul elevilor care au obținut nota 10 la Bacalaureat a fost făcut. Majoritatea acestor performanțe remarcabile s-au înregistrat în județele din Moldova și Ardeal.

Pescobar, proprietarul Tavernei Racilor, a decis să sprijine excelența academică, oferind câte 100 de euro fiecărui elev care a obținut nota maximă.

În total, 39 de elevi au atins această performanță la nivel național, ceea ce înseamnă că Pescobar va oferi aproape 4.000 de euro din propriul buzunar!

Premiez cu 100 de euro în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!,

a spus Paul Nicolau într-o postare pe contul său de Instagram.
@tavernaracilorbypescobar Premiez cu 100€ in mod simbolic pe toti ce au luat bacul cu 10 pe linie ❤️🇷🇴 din toată România 🇷🇴🇷🇴 ! Felicitări voi sunteti@viitorul țării noastre minunate ❤️ #pescobar #romania #paulnicolau #foryou ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă