26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialȘapte linii STB vor avea program prelungit vineri noapte pentru a prelua...

Șapte linii STB vor avea program prelungit vineri noapte pentru a prelua spectatorii de la meciul România – Liechtenstein

România dispută astăzi pe Stadionul „Steaua” meciul amical contra reprezentativei din Liechtenstein, iar TPBI anunță că șapte linii STB vor avea program prelungit, astfel încât spectatorii să se întoarcă acasă cu mijloacele de transport în comun.

Şapte linii de transport public vor avea program prelungit, vineri, pentru a asigura preluarea spectatorilor care vor asista la meciul de fotbal România – Liechtenstein, programat pe stadionul „Steaua”, de la ora 21:00, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Astfel, liniile de tramvai 41 şi 47 şi liniile de autobuz 122, 138, 232, 385 şi 484 vor avea ultimele plecări din zona stadionului în jurul orei 00:30.

Naționala de fotbal a României dispută în această seară, contra reprezentativei din Liechtenstein, ultimul meci amical înaintea participării la EURO 2024.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă