19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSănătateVom primi șapte milioane de vaccinuri în două luni, pentru toată lumea,...

Vom primi șapte milioane de vaccinuri în două luni, pentru toată lumea, anunță Voiculescu

“Sunt vaccinuri, pentru toată lumea, vom primi peste șapte milioane de vaccinuri în următoarele două luni”, a declarat, joi, 1 aprilie 2021, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul a asigurat, pe această cale, că toți cetățenii români care vor dori să se imunizeze împotriva Covid vor avea această posibilitate. El nu a precizat de ce tipuri vor fi vaccinurile care vor ajunge în România, dar se știe că Agenția Europeană a Medicamentului a autorizat până acum patru vaccinuri împotriva Covid, iar președintele Iohannis a precizat că România va folosi doar vaccinuri anti – Covid “recomandate” de Uniunea Europeană.

Pe de altă parte, ministrul Voiculescu a precizat, răspunzând la întrebarea unui jurnalist, că oficialii din România nu au luat în discuție ideea ca persoana care se imunizează anti – Covid să beneficieze de o zi liberă de la serviciu, în ziua în care este programat la vaccinare.

Ministrul Vlad Voiculescu a făcut aceste declarații cu prilejul unei vizite la Institutul de Cercetare “Cantacuzino” din București, unde i-a însoțit pe președintele Iohannis și pe premierul Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă