3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiSănătateSpitalul din Piatra Neamț anunță familiile morților că le face gratis certificatul...

Spitalul din Piatra Neamț anunță familiile morților că le face gratis certificatul medico-legal

Spitalul Județean Neamț a anunțat familiile bolnavilor care au murit în incendiul de sâmbătă seară că le va scuti de plata certificatului medico-legal.

„Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale”, anunță un comunicat postat, luni la amiază, pe pagina de Facebook a SJU Neamț.

Textul este șocant prin faptul că decesul bolnavilor s-a produs din vina spitalului – mai precis din cauza incendiului izbucnit la un aparat din Secția ATI. Cu alte cuvinte, spitalul face gratis acte medico-legale pentru persoanele care au murit în incinta spitalului, din vina spitalului.

„Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, mai precizează mesajul postat pe internet.

 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Papa Francisc e în vizită în Grecia

Papa Francisc a sosit sâmbătă dimineaţa la Atena, în vizită ecumenică, în Grecia, venind din Cipru, relatează AFP. Este prima vizită a unui suveran...

Bitcoin scade cu 12,1%

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 12,14%. A ajuns la la 47.176,09 dolari și a pierdut 6.567,6 dolari de la închiderea anterioară, scrie Reuters. Bitcoin, cea...
00:15:09

Alec Baldwin vorbește despre tragedia din Rust: Concepții greșite!

Alec Baldwin, despre motivul pentru care vorbește acum despre tragedia „Rust”: partea 1 Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul unor...
Ultima oră
Pe aceeași temă