12 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiSănătatePandemia continuă să crească în București

Pandemia continuă să crească în București

Pandemia continuă să crească în București, potrivit datelor difuzate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Rata de incidenţă calculată la 14 zile este 16,51 la mie, a anunțat, miercuri, DSP București. Acest indicator este în creștere față de acum 24 de ore. Marți, rata de incidență în București fusese 16,44 la mie.

Acesta este contextul în care, miercuri, președintele Iohannis a convocat o ședință cu responsabili din cadrul Guvernului și din domeniul sanitar. Anunțul legat de această ședință l-a făcut, ieri seară, șeful statului.

Pandemia continuă să crească în București

Președintele Iohannis a criticat „autoritățile” din România pe motiv că n-au luat măsuri eficiente contra pandemiei. Există speculații conform cărora critica lui Iohannis ar fi fost chiar la adresa lui Florin Cîțu, premierul recent demis.

Pe de altă parte, opinia tot mai răspândită între români este că șeful statului s-a dovedit prea puțin implicat în această chestiune.

Ședința la Cotroceni începe miercuri la ora 17,30, întrucât în cursul dimineții se desfășoară votul în Parlament asupra guvernului Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Campionii la rugby ai României sunt blocați în Africa de Sud

Campionii la rugby ai României sunt blocați în Africa de Sud, din cauza pandemiei de Covid. Din Africa de Sud trebuie repatriați 39 de români,...

Dezvoltarea roboților ucigași, se poate avea încredere în ei? Analiză despre noua cursă a înarmărilor

Armele inteligente artificiale transformă armatele din întreaga lume – ar trebui să ne îngrijorăm?  Roboții ucigași și dronele „kamikaze” sunt aici: armamentul inteligent artificial...

Rareș Bogdan va fi ministru

Rareș Bogdan va fi ministru în timpul guvernării PNL - PSD - UDMR. Chiar Rareș Bogdan a anunțat că va primi o asemenea funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă