4.9 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Medicii sunt epuizați, paturile ATI se ocupă tot mai repede, anunță secretarul general al Guvernului

Antonel Tănase, secretar general al Guvernului Orban, a avertizat, marți, că personalul medical din România este epuizat și că paturile de la ATI se ocupă din ce în ce mai repede.

„Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate”, a avertizat Antonel Tănase într-o postare pe unul dintre conturile sale de Facebook.

„Este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva răspândirii noului coronavrirus, fără a ne lovi de părerile ale , și <analiștilor politici> care știu întotdeauna mai bine ce se poate face. Vă spun cu sinceritate că toate aceste măsuri aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor”, susține secretarul general al Guvernului.

Interesant este faptul că, se pare, marți dimineață, a existat o formă anterioară a acestei postări, în care Antonel Tănase anunța că „toate paturile ATI sunt ocupate” – versiune care a fost modificată în aceea că „paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă