27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSănătateMedicii sunt epuizați, paturile ATI se ocupă tot mai repede, anunță secretarul...

Medicii sunt epuizați, paturile ATI se ocupă tot mai repede, anunță secretarul general al Guvernului

Antonel Tănase, secretar general al Guvernului Orban, a avertizat, marți, că personalul medical din România este epuizat și că paturile de la ATI se ocupă din ce în ce mai repede.

“Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate”, a avertizat Antonel Tănase într-o postare pe unul dintre conturile sale de Facebook.

“Este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva răspândirii noului coronavrirus, fără a ne lovi de părerile ale , și <analiștilor politici> care știu întotdeauna mai bine ce se poate face. Vă spun cu sinceritate că toate aceste măsuri aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor”, susține secretarul general al Guvernului.

Interesant este faptul că, se pare, marți dimineață, a existat o formă anterioară a acestei postări, în care Antonel Tănase anunța că “toate paturile ATI sunt ocupate” – versiune care a fost modificată în aceea că “paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea părăsește turneul WTA 500 de la Stuttgart din prima rundă, după ce a fost învinsă, astăzi, în două seturi, de chinezoaica Qinwen...

Șapte ambarcațiuni cu peste 400 de migranți au ajuns în Insulele Canare

Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite afirmă că, dintre cei 266.940 de migranți care au încercat să ajungă în Europa anul trecut, 97%...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă