17.5 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Episcopul greco-catolic de Cluj este infectat cu coronavirus

Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, are o infecție cu SARS CoV-2, în formă ușoară, a anunțat, luni, 4 ianuarie 2021, Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla.

„Urmare a testării pozitive la virusul corona SARS CoV-2, confirmat și prin testul RT-PCR, făcut la Policlinica MedLife din Cluj-Napoca, în data de 31 decembrie 2020, Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, a fost invitat de către DSP la o evaluare clinică, la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana), în data de 2 ianuarie 2021. După o internare de o zi, în cadrul căreia s-au făcut analizele medicale necesare, medicii au concluzionat că e vorba de o infecție cu SARS CoV-2, formă ușoară, care nu necesită internare și s-a recomandat un tratament medicamentos de urmat.

Conform legislației în vigoare, Preasfinția Sa Florentin va trebui să rămână în izolare, la domiciliu, până în data de 13 ianuarie a.c.. Până în prezent, starea Preasfinției Sale este bună, iar cura medicamentoasă își face efectul”, anunță un comunicat transmis de Biroul de Presă al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă