31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăInternaționalRepublicanul Ron DeSantis s-a lansat pentru Casa Albă pentru a orchestra „marea...

Republicanul Ron DeSantis s-a lansat pentru Casa Albă pentru a orchestra „marea revenire a Americii”

Republicanul Ron DeSantis s-a declarat miercuri candidat la Casa Albă pentru a orchestra „marea revenire a Americii”, notează AFP.

„Candidez la prezidenţiale pentru a conduce marea revenire a Americii”, a declarat guvernatorul Floridei într-o înregistrare video publicată pe contul său de Twitter.

Perceput drept principalul rival al lui Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului republican la alegerile prezidenţiale, el urma să vorbească atunci într-un interviu cu Elon Musk, proprietarul şi şeful Twitter, în direct pe platformă.

Însă discuţia nu a început la timp: vocea miliardarului şi cea a moderatorului, omul de afaceri republican David Sacks, au fost auzite, dar întrerupte de lungi tăceri.

„Avem un număr uriaş de persoane online, aşa că serverele se chinuie puţin ca să ţină pasul”, a declarat Elon Musk, potrivit agerpres.ro.

Ron DeSantis s-a lansat pentru Casa Albă și are ca proiect „Marea Revenire a Americii”, în timp ce Joe Biden face postări ironice

„Realocăm capacitatea informatică pentru a gestiona sarcina, este chiar o nebunie”, a adăugat el înainte ca Twitter Space (lounge-ul audio al reţelei sociale) să tacă din nou.

În acelaşi timp, contul lui Joe Biden a postat sarcastic pe Twitter „acest link funcţionează”, cu un link către site-ul său de campanie pentru realegerea la preşedinţie.

La aproximativ 25 de minute după ora anunţată, conversaţia prezentată drept „istorică” de David Sacks a început în sfârşit din nou.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă