28.7 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiRafael Nadal spune că o parte din viața lui a plecat cu...

Rafael Nadal spune că o parte din viața lui a plecat cu Roger Federer atunci când acesta s-a retras

Rafael Nadal a recunoscut că „o parte din viața sa s-a stins” odată cu retragerea lui Roger Federer din teni.

Cei doi, care au câștigat împreună 42 de titluri de Grand Slam la simplu, și-au unit forțele într-un meci la dublu pentru Laver Cup de la Londra, notează CNN.

După ce s-a sfârșit meciul, imaginile cu ambii jucători plângând în timp ce stăteau unul lângă altul în timpul ceremoniei au devenit virale.

„Cineva pe care l-am admirat, cu care am rivalizat și cu care am împărtășit multe lucruri frumoase pe teren și în afara lui a plecat”, a declarat Nadal reporterilor înainte de un meci demonstrativ în Argentina.

„În acest sens, toate acele momente, acele sentimente pe care le ai înainte de a juca o finală de Grand Slam, a unui turneu important, tot ce era în aer înainte de aceste meciuri. A fost diferit față de alte meciuri.

„Știi că nu vei mai trăi toate acele momente și sentimente pe care le ai înainte de a juca o finală de Grand Slam. Iar o parte din viața mea a plecat odată cu el, când s-a retras”, a mai spus acesta.

Cei doi s-au înfruntat de 40 de ori în ultimele două decenii, într-una dintre cele mai longevive rivalități din sport, spaniolul conducând cu 24-16 în confruntările directe.

După ce a suferit o serie de accidentări și afecțiuni în ultimii ani, viitorul lui Nadal în acest sport rămâne, de asemenea, incert, chiar dacă a câștigat primele două turnee majore ale sezonului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Contracte separate pentru Bac, oferta inspectoratelor pentru profesorii greviști, chiar în ziua marelui protest din Capitală. Ultimele presiuni puse de Ministerul Educației

Mai mulți profesori din teritoriu au precizat, pentru “România liberă”, cum inspectoratele școlare au încercat să-I determine să participle la Bacalaureat, chiar în timpul...

Timișoara: A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans”

Astăzi a avut loc, la Timișoara, a șaptea ediție a conferinței internaționale “Security Challenges in the Balkans”, un eveniment unic în regiunea de vest...

Tribunalul București confirmă falimentul Euroins România! Până când mai sunt valabile asigurările emise de societate

Tribunalul București confirmă falimentul Euroins România și dispune deschiderea procedurii falimentului. Polițele emise de societate, cu excepția celor de garanții, mai sunt valabile până...
Ultima oră
Pe aceeași temă