16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Raed Arafat a fost prins fără mască și cu 12 kg în plus. Cum s-a scuzat șeful DSU

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a reacționat după ce fotografia a început să circule pe rețelele de socializare. El a spus că fotografia a fost realizată anul trecut când purtarea măștii de protecție nu era obligatorie.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștința celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult de un an, când purtarea măștii nu era obligatorie. Cei care încearcă din răsputeri să ma denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populației stie acest lucru deja”, a explicat Raed Arafat, pe Facebook.

Arafat a mai spus că din momentul în care a fost făcută poza și până în prezent s-a îngrășat cu 12 kilograme.

„Ca să fac și o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin”, a precizat Raed Arafat.

Ultima oră
Pe aceeași temă