23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăPoliticăRadu Mazăre, primele declarații după ce a fost eliberat. "Nu mă mai...

Radu Mazăre, primele declarații după ce a fost eliberat. „Nu mă mai interesează sub nicio formă…”

Radu Mazăre a făcut declarații după ce a ieșit din Penitenciarul Jilava, afirmând că nu mai este interesat de viața publică în niciun fel și că nu a fost speriat în închisoare, dar consideră că timpul petrecut acolo a fost suficient.

„Nu mă mai interesează sub nicio formă viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mă mai întrebaţi ce voi face, că nu mă mai interesează (…) Dacă nu mă mai interesează viaţa publică, de ce vă mai interesează pe domniile voastre despre mine?”, a declarat Radu Mazăre, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI – Instanța i-a admis cererea de eliberare condiționată a lui Radu Mazăre

Fostul primar al municipiului Constanța a fost eliberat condiționat în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, după ce a executat cinci ani din pedeapsa de nouă ani primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia.

Întrebat dacă a fost speriat de ceva în puşcărie, Radu Mazăre a spus: „Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viaţă, după aia se apucă să facă altceva”.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă