31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialSocietate„Race for The Cure Romania 2024” modifică traseele mai multor linii STB,...

„Race for The Cure Romania 2024” modifică traseele mai multor linii STB, sâmbătă

Liniile de autobuz 100, 203 şi 205 vor funcţiona pe trasee modificate, sâmbătă, 8 iunie 2024, în intervalul orar 9:30-10:30, pentru a permite desfăşurarea evenimentului sportiv caritabil „Race for The Cure Romania 2024”.

Potrivit unei informări a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), linia 100 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Aeroportul Henri Coandă Sosiri” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Piaţa Unirii 2”, pe Bd. Mareşal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Piaţa Unirii. Sensul opus nu va fi modificat.

Linia 203 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cartier Greenfield” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Piaţa Victoriei, pe Bd. Mareşal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei. Sensul opus nu va fi modificat.

Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Străuleşti” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Piaţa Unirii 2”, pe Bd. Mareşal Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. I. C. Brătianu, Str. Halelor, „Piaţa Unirii 2”. Sensul opus nu va fi modificat.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă