4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPrinşi în flagrant când prădau un bancomat prin "Metoda Explozia"

Prinşi în flagrant când prădau un bancomat prin “Metoda Explozia”

Ulterior, a fost prins şi un complice al acestora, ei fiind suspectaţi de fapte similare comise în Poiana Braşov şi Sinaia.

Potrivit Poliţiei Române, în jurul orei 4.00, în localitatea Ozun, din judeţul Covasna, au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii, conform News.ro.

După producerea deflagraţiei, cei doi au pătruns în incinta unităţii bancare, situată la parterul unui bloc de locuinţe, prin forţarea uşii de acces şi au strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieşit şi încercau să îşi asigure scăparea, au fost prinşi în flagrant de poliţişti.

Ulterior, într-o benzinărie din municipiul Braşov, a fost prins şi un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către şi dinspre localitatea Ozun.

Cei trei bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea acestui gen de infracţiuni şi există date cu privire la implicarea acestora şi în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor şi furtul banilor din Poiana Braşov şi Sinaia.

Bărbaţii respectivi se află în prezent în custodia poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă