31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăPrimarul din Costinești, ales la o diferență de 12 voturi

Primarul din Costinești, ales la o diferență de 12 voturi

Dumitru Jeanu, candidatul Partidului Social Democrat, a câștigat alegerile pentru Primăria Costinești, devansându-l pe principalul său contracandidat, Gheorghe Mechenici de la PNL, cu doar 12 voturi. Jeanu își păstrează astfel funcția de primar al localității.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă și citate de News.ro, Dumitru Jeanu de la PSD a obținut 1020 de voturi, reprezentând 48,24% din totalul voturilor exprimate. Gheorghe Mechenici de la PNL a acumulat 1008 voturi, adică 47,68%, în timp ce Călin Mugurel Radu, candidatul AUR, a primit 86 de voturi, echivalentul a 4,06% din total.

Prezența la vot la Costinești a fost de aproape 73%.

Din cei 2931 de alegători înscriși pe liste, 2126 s-au prezentat la urne, dintre care 2114 voturi au fost valabil exprimate, iar 12 voturi au fost declarate nule.

Dumitru Jeanu rămâne astfel primarul în funcție al Costineștiului.

”Dragi cetățeni ai Comunei Costinești, prin voia voastră și cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a facut dreptate. Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru că ați ieșit încă o dată la vot în număr mare și pentru încrederea acordată. Mergem împreună spre un nou mandat în care voi rămâne în continuare Primarul tuturor locuitorilor din Schitu și Costinești pentru că toți avem același ideal: să facem din Comuna Costinești un loc mai bun și mai prosper. Așa să ne ajute Dumnezeu!” – a transmis primarul de la Costinești pe Facebook.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă