30.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăPolitică“Primăria Timișoarei – un butic care vinde țigări netimbrate și e vizitată...

“Primăria Timișoarei – un butic care vinde țigări netimbrate și e vizitată periodic de mascați”

La Primăria Timișoarei s-au petrecut “trei rele” într-o singură zi. A venit amenda de 72 de milioane de lei pentru neachiziționarea certificatelor verzi de către Colterm, sentința Tribunalului Timișoara de anulare a noii organigrame a primăriei și – nu în ultimul rând – desantul mascaților.

De departe cea mai plastică și mai vizibilă descriere a faunei administrative timișorene e declarația consilierului PSD, Radu Țoancă: „useriștii au transformat primăria într-un butic nefiscalizat unde se vând țigări netimbrate și care este vizitat periodic de mascați!” – conform Ziua de vest.

„Ilegalitățile «reformiste și vizionare”

„Mocirla în care a târât Dominic Fritz și oamenii noi Primăria Municipiului Timișoara se adâncește pe zi ce trece, iar imaginea acestei instituții este făcută zilnic praf de ilegalitățile «reformiste și vizionare» ale progresiștilor pe care timișorenii i-au votat masiv la alegerile locale din 2020. Ziua de ieri a fost un record absolut de dezastre pentru administrația timișoreană: oficializarea amenzii de 72 de milioane de lei pentru Colterm, suspendarea în instanță a celei de-a doua organigrame useriste și noi percheziții pe tema concursurilor pentru anumite posturi administrative. Să bifezi în doar 24 de ore astfel de evenimente este cu adevărat un record greu de egalat de vreun edil de pe această planetă!”, explică Țoancă, într-o postare pe rețelele de socializare.  

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă