10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSocialJustițiePreședintele a semnat. Noi judecători de la Curți superioare din țară se...

Președintele a semnat. Noi judecători de la Curți superioare din țară se pensionează, unul dintre ei este Andi Malaliu, judecător faimos pentru încuviințarea tuturor cererilor de arestare a DNA

Printre noii judecători pensionați se numără și un judecător faimos. Este vorba de Andi Malaliu, de la Tribunalul București. Acesta iese la pensie după ce la mapa sa profesională nu prea există refuzuri împotriva DNA. Astfel că, Direcția Națională Anticorupție pierde un aliat de nădejde.

De asemenea și judecătoarea Evelina Oprina, cunoscută pentru pozițiile împotriva colaborărilor SRI-DNA, iese la pensie.

”Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 12 mai 2023, următoarele decrete:

  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Bucureşti a doamnei Cuzuc Mihaela – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Timişoara a doamnei Pârvu Florentina – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Ploiești a doamnei Lupu Ana Maria – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Ilfov a doamnei Oprina Evelina-Mirela – pensionare;
  • Decret privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul București a domnului Malaliu Mihai-Andi – pensionare.”
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă