14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Poliţist lovit cu toporul în cap, în Caraș-Severin

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit un poliţist cu toporul în cap.

Incidentul a avut loc, miercuri noapte, în localitatea Slatina Timiş. Potrivit anchetatorilor, poliţistul, angajat în cadrul Postului de Poliţie Slatina Timiş, a fost solicitat la o locuinţă aflată pe raza localităţii Slatina Timiş, pentru a aplana un conflict în familie. Conflictul a izbucnit între un ginere şi socrul său.

“În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei, de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

În urma loviturii primite, poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Caransebeş şi se află în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind urmărit penal pentru ultraj şi tentativă de omor, urmând să fie adus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră
Pe aceeași temă