7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Violeta Alexandru spune că audierea a fost fake news

„Fake News. Audierea din această dimineaţă … La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am aşteptat pe hold până am fost deconectată. L-am sunat imediat pe Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon să îl întreb ce se întâmplă şi să îi spun că sunt la dispoziţia Comisiei. Mi-a spus ca nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Miniştrii propuşi în Guvernul Ludovic Orban au fost audiaţi, sâmbătă, într-o procedură specială în comisiile parlamentare, 9 dintre aceştia primind aviz favorabil, iar 7 – nefavorabil.

Astfel, miniştrii de la Economie, Cultură, Sport, Afaceri Externe, Fonduri Europene, Apărare, Interne, Transporturi, Agricultură au avut aviz favorabil, în timp ce miniştrii de la Educaţie, Muncă, Sănătate, Mediu, Justiţie, Dezvoltare, Finanţe – aviz negativ.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ fără să fie audiată, spunându-se că nu se poate lua legătura cu aceasta.

Parlamentarii urmează să-şi exprime votul pentru învestirea Guvernului Orban tot printr-o procedură specială.

Ultima oră
Pe aceeași temă