19.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Vela (PNL): Carmen Dan, convocată pe 15 mai la Comisia de apărare de la Senat

„Partidul Naţional Liberal consideră că siguranţa cetăţenilor şi ordinea publică au fost puse în pericol de setul de măsuri inconştiente pe care le-a luat actualul Guvern PSD-ALDE, ale căror efect îl putem constata astăzi, după ce aproximativ 8.000 de persoane, specialişti cu experienţă, au părăsit Ministerul Afacerilor Interne”, a declarat preşedintele Comisiei de apărare, Marcel Vela, într-un comunicat transmis miercuri de Agerpres.

El precizează că „ministrul Carmen Dan va trebui să răspundă şi cu privire la afirmaţiile şi promisiunile făcute în luna februarie în plenul Camerei Deputaţilor, invitată de către PNL la ‘Ora Guvernului’, contrazise de infracţiunile din ultima perioadă”.

„Doamna Carmen Dan va trebui, de asemenea, să explice de ce nici până astăzi nu a luat măsurile care se impuneau pentru a rezolva lipsa de personal şi disfuncţionalităţile din activitatea ministerului. Nu în ultimul rând, va trebui să elucideze episodul ‘Microfonul’ şi acuzaţiile iresponsabile făcute la momentul declanşării respectivului scandal, incompatibile cu demnitatea pe care o deţine”, se mai arată în comunicatul senatorului PNL.

Ultima oră
Pe aceeași temă