20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăVa candida sau nu Ciucă la șefia PNL? VIDEO

Va candida sau nu Ciucă la șefia PNL? VIDEO

PNL dă în clocot, iar liberalii se împart deja în tabere. Cei care îl susțin pe Florin Cîțu sau cei care consideră că viitorul partidului trebuie decis de nimeni altul decât Nicolae Ciucă, care a afirmat că nu a decis încă dacă va candida la șefia partidului întrucât nu are vechimea necesară, însă acest lucru se poate rezolva.

Întrebat dacă intenţionează să-şi depună candidatura la şefia PNL, el a arătat că analizează. “Voi analiza”, a spus Ciucă.

El a precizat că că a fost prezent, duminică, la ambele şedinţe ale conducerii PNL, unde a prezentat măsurile luate de Executiv în ultima perioadă.

“Am avut posibilitatea să prezint tuturor membrilor modul în care se desfăşoară activitatea Executivului şi care sunt preocupările şi măsurile care au fost luate, astfel încât să luăm măsurile necesare pentru asigurarea tuturor celor necesare, astfel încât să depăşim criza preţurilor la energie, la gaze şi, desigur, să facem faţă provocărilor crizei de securitate generate de invazia forţelor ruse în Ucraina. Şi, de asemenea, tot ceea ce am reuşit să realizăm până în acest moment, astfel încât să putem să îndeplinim jaloanele şi ţintele din PNRR. De asemenea, să analizăm posibilităţile noastre, astfel încât să putem să beneficiem de flexibilizarea oferită de Comisie în ceea ce priveşte folosirea fondurilor europene pentru celelalte măsuri pe care Guvernul trebuie să le ia”, a explicat premierul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă