11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

USR PLUS va păstra Ministerul Sănătății, iar Voiculescu rămâne în politică, susține Anca Dragu

Ministerul Sănătății „e normal să rămână la PLUS”, chiar dacă Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății, consideră președintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS).

„Ne uităm şi la USR şi la PLUS, la USR PLUS, la câteva nume şi încercăm să găsim cea mai bună soluţie, tocmai pentru a continua reformele pe care Vlad Voiculescu le-a început”, a declarat, duminică, Anca Dragu, într-o emisiune a postului Prima TV.

Anca Dragu a fost întrebată de moderator dacă Vlad Voiculescu, după ce a fost dat afară din funcția de ministru în Guvernul Cîțu, va mai avea o activitate politică și, la această întrebare, a răspuns afirmativ.

„Absolut. Vlad este un politician tânăr şi este un tip foarte muncitor, foarte devotat. Am lucrat cu el, îl cunosc, este un om care are exact ceea ce îi trebuie politicianului modern. Se gândeşte la binele general, la binele public, nu face parte din categoria oamenilor care au venit în politică pentru a trage foloase în mod personal. Da, are viitor şi chiar vreau să aibă viitor în politică”, a subliniat Anca Dragu.

Până ce USR PLUS va indica un alt ministru la Sănătate, atribuțiile postului sunt asigurate, interimar, de secretarul de stat Andrei Baciu – numit în acest post, doar provizoriu, de premierul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă