3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusUSR: Florin Cîţu să explice în Parlament de ce campania de vaccinare...

USR: Florin Cîţu să explice în Parlament de ce campania de vaccinare a eşuat

Uniunea Salvaţi România afirmă că premierul interimar Florin Cîţu trebuie să le explice românilor, de la tribuna Parlamentului, de ce campania de vaccinare anti-COVID a eşuat şi că „degeaba încearcă să amâne acest lucru prin atacuri, minciuni şi fake news”.

„I-am cerut lui Florin Cîţu, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 şi principalul responsabil pentru eşecul acesteia, să vină în faţa Parlamentului şi să ne explice cum a ajuns România pe penultimul loc în Uniunea Europeană la acest capitol. Florin Cîţu a refuzat invitaţia noastră. În condiţiile în care a înlăturat complet Ministerul Sănătăţii din deciziile legate de vaccinare şi a avut la dispoziţie toate resursele pentru a se asigura că o campanie de vaccinare de succes poate fi derulată în România, credem că e absolut necesar ca Florin Cîţu să le explice românilor, de la tribuna Parlamentului, de ce campania de vaccinare a eşuat. Degeaba încearcă să amâne acest lucru prin atacuri, minciuni şi fake news”, arată USR, într-o postare, luni, pe pagina de Facebook.

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat, luni, că nu va merge la şedinţa Camerei Deputaţilor, la Ora prim-ministrului, care avea ca temă campania de vaccinare împotriva COVID-19.

„Nu, suntem în negocieri politice. Nu mergem în Parlament astăzi”, a precizat Cîţu, la sediul PNL, întrebat în legătură cu dezbaterea solicitată de USR.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă