17.5 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Un secretar de stat și-a dat demisia după ce a provocat un accident rutier

Valeriu Lupu este membru PMP. Demisia acestuia din funcția de secretar de stat s-a produs după ce s-a aflat la volanul unei mașini care a produs un accident rutier în municipiul Timișoara.

„PMP Timiş se delimitează de orice acţiune / incident în care sunt implicaţi membrii / susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi, indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi a moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale, ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate”, a anunțat Cornel Sămărtinean, liderul PMP Timiș, într-un comunicat transmis vineri seară.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiș anunțase că poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 56 de ani care a lovit o maşină într-o parcare din Timişoara şi care, după aceea, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a refuzat și să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit unor surse judiciare, autorul accidentului este Valeriu Lupu, care la acel moment era secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă