15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Un deputat PNL îi cere socoteală ministrului Sănătății (USR PLUS) pentru neregulile de la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman îi cere explicații ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu (USR PLUS) pentru neregulile din cadrul campaniei de vaccinare anti – Covid, pornind chiar de la declarațiile pe acest subiect ale ministrului Voiculescu.

Deputatul Florin Roman se declară contrariat de faptul că 30 la sută dintre românii care deja s-au vaccinat au beneficiat de acest serviciu fără a se fi înscris pe platforma dedicată campaniei de imunizare.

„Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătăţii, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă… ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilităţi să fie amânate din cauza pilelor şi relaţiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare! Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacităţile de funcţionare ale procesului de vaccinare! Aşa nu ne mai facem sănătoşi”, a avertizat deputatul Florin Roman într-un mesaj postat, joi, pe Facebook.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă