21.1 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Udrea iese din nou la atac, vizați fiind tot Coldea și Koveși

„Acum fix trei ani, dadeam un interviu fulminant din perspectiva informatiilor care apareau pentru prima data in spatiul public, despre puterea oculta care deja conducea Romania. Asa a aparut numele lui Florian Coldea, la vremea aceea adjunctul directorului SRI si aproape nimeni nu stia cine e.

„Multi au crezut atunci ca este o fabulatie prin care incercam sa ma apar de acuzatiile pe care mi le adusese cu o zi inainte procuroarea Mihaela Iorga Moraru. A doua zi Coldea il vizita pe Ghita la Cheia sa ii ceara socoteala pentru lucrurile pe care mi le dezvaluise, a treia zi incepea scandalul Gala Bute, iar a patra zi Kovesi formula impotriva mea 6 cereri de retinere si arestare”

„Astazi, dupa trei ani, se dovedeste ca am avut dreptate. Unde este Coldea azi? Se pare ca si-a pierdut puterea odata cu functia. Dar Sistemul pe care l-a condus inca exista, chiar daca e pe ultima suta de metri.
Unde sunt eu azi? Dupa trei ani de lupta, inca in ring… Si sunt convinsa ca voi invinge. Dar viata mea a fost pusa intre paranteze, timp de trei ani…
Dincolo de mine, important este insa ce se intampla cu Romania”, își încheie postarea Elena Udrea pe contul de Facebook .

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă