11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Turnatori din toate tarile, uniti-va!

„Site-ul statului paralel, g4media, condus de Tapalaga, este foarte suparat ca as fi laudat noua propunere la sefia DIICOT din partea ministrului justitiei”, scrie Dragomir pe romania30.ro

„Voi raspunde de maine mai in detaliu de ce este suparat Tapalaga. Dar azi, doar doua elemente:
1. Pentru ca este un infractor care a intrat fara autorizatie in arhiva SIPA si a copiat ilegal documente clasificate iar Horodniceanu l-a protejat, a stat cu fundul pe dosarul SIPA si l-a favorizat pe infractorul Tapalaga.
2. Pentru ca Tapalaga este denuntator – sursa (alaturi de altii) in dosarul BlackCube

Asta ca sa intelegeti de ce e disperat Tapalaga ca ramane fara propteaua lui Horodniceanu. Ca sa nu se afle adevarul. Ca sa nu ii vedem turnatoriile.

Dar sa nu ne grabim. Mai sunt multe de spus despre jurnalistii care primeau ordine.
Incepand de miercuri, daca tot mi-a reamintit Tapalaga, voi relua tema securistilor acoperiti ai lui Coldea din culoarul media.

Repostez fraza de ieri, cea infierata proletar de Tapalaga si batalionul sau de postaci:

“astazi, ministrul Justitiei a luat o noua decizie curajoasa, propunand un adevarat profesionist la conducerea DIICOT, un procuror care nu a fost implicat in campania de abuzuri impotriva romanilor in ultimii ani, o propunere care ne da speranta ca DIICOT va reveni la rolul sau legal in societate si va lasa in urma implicarea in jocuri politice si subterane la comanda lui Coldea sau a lui Kovesi, o propunere pentru un Sef al DIICOT care va lua decizii legale si temeinice si nu va asculta ordinele statului paralel.”, își încheie postarea Daniel Dragomir.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă