24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăTrebuie să întărim relația cu Ungaria, cere Kelemen Hunor, președintele UDMR

Trebuie să întărim relația cu Ungaria, cere Kelemen Hunor, președintele UDMR

„Trebuie să întărim relația cu Ungaria”, a declarat Kelemen Hunor, președintele UDMR. El a făcut această declarație la postul Digi 24, rugat să comenteze victoria în alegeri a partidului Fidesz, condus de premierul Viktor Orbán.

„A câștigat și a câștigat convingător”, a punctat Kelemen Hunor despre victoria lui Orbán.

Liderul UDMR s-a declarat surprins de faptul că unii politicieni îl critică, nejustificat, pe Orbán. „Unii stau într-o cameră de ecou și se miră că aud altceva decât ecoul din cameră”, a susținut Kelemen Hunor. El a făcut aluzie la faptul că Ungaria, condusă de premierul Orban, a avut relații economice cu Rusia lui Putin. Dar asemenea relații au avut și Germania, și Franța, pentru că „nu era interzis”, a explicat președintele UDMR.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă