24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăTraian Băsescu se simte tot mai rău

Traian Băsescu se simte tot mai rău

Traian Băsescu și-ar fi pierdut vocea, potrivit dezvăluirilor șocante făcute de acesta. Un apropiat de-al său, Lucian Iliescu a mărturisit că Traian Băsescu nu a putut vorbi nici cu membrii familiei sale. Aceștia nu au confirmat sau infirmat deocamdată toate informațiile apărute în presă zilele trecute despre fostul președinte.

Potrivit declarațiilor oferite de Lucian Iliescu, Traian Băsescu ar fi mers prima dată la un spital din București. Pentru că starea lui de sănătate s-a agravat, a fost transportat de urgență în străinătate.

”Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte. Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu”, potrivit știripesurse.ro.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă