7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăSorin Grindeanu va fi vicepremier în guvernul Nicolae Ciucă

Sorin Grindeanu va fi vicepremier în guvernul Nicolae Ciucă

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD în guvernul condus de Nicolae Ciucă. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Politic Național.

PSD a decis să îl susțină pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a ocupa funcția de vicepremier în guvernul Nicolae Ciucă, cabinet în care liderul social-democrat este propus să ocupe postul de ministru al Transporturilor. Funcția de vicepremier era dorită și de fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

Sorin Grindeanu a fost ales în unanimitate. Funcția de vicepremier era dorită și de Gabriel Firea, susținută de secretarul general al partidului, Paul Stănescu. Grindeanu a fost susținut de președintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit Digi24.

De asemenea, în ședința de partid, liderii PSD au aprobat și o nouă propunere pentru ministerul economiei, după retragerea senatorului Marius Humelnicu. Acesta a fost înlocuit cu Florin Spătaru, director în cadrul Şantierului Naval Mangalia. Spătaru a fost timp de aproape 9 ani președinte ANCONAV, asociația românească de construcții navale.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă