7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Senatoarea Șoșoacă i-a propus lui Orban să-l scape de Cîțu. I-a pus pe masă un sac negru

Unul dintre cele mai controversate momente din plenul Parlamentului a fost cel în care senatoarea independentă Diana Șoșoacă i-a propus lui Ludovic Orban, președintele PNL, „să-l scape” de Florin Cîțu.

Acest incident s-a produs marți seară, în momentul în care ședința Parlamentului era condusă de Ludovic Orban – în calitate de președinte al Camerei Deputaților, iar premierul Florin Cîțu se afla și el în sală, întrucât se discuta moțiunea de cenzură împotriva guvernului pe care-l conduce.

Potrivit imaginilor transmise de posturile de televiziune, senatoarea Șoșoacă i-a spus lui Ludovic Orban că, în „două – trei minute”, „vă scap” de Florin Cîțu. În timpul acestei declarații, senatoarea Șoșoacă s-a dus la masa unde stătea premierul și i-a pus acestuia pe masă un sac negru – care aparent ar fi fost un sac de morgă.

Scandalul a continuat între unul dintre chestorii Parlamentului (acesta fiind senator USR PLUS), care a vrut să ia sacul, și senatoarea Șoșoacă. Ea a refuzat să-i predea chestorului sacul, pe motiv că e sacul ei.

Ulterior, premierul Cîțu s-a declarat dezamăgit de lipsa de reacție a președintelui de ședință, Ludovic Orban, față de Diana Șoșoacă, la momentul producerii acestui incident.

Oferta Dianei Șoșoacă de a-l „scăpa” pe Orban de Cîțu putea avea legătură cu alegerile pentru funcția de președinte al PNL, la care candidează Orban și Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă