9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăSenatoarea Gabriela Firea are Covid. Ea va lipsi din plenul Parlamentului

Senatoarea Gabriela Firea are Covid. Ea va lipsi din plenul Parlamentului

Senatoarea Gabriela Firea are Covid și, din acest motiv, va lipsi miercuri din plenul Parlamentului.

Gabriela Firea a anunțat această situație într-un mesaj postat pe Internet. Gabriela Firea a precizat că este testată pozitiv în ciuda faptului că a făcut trei doze de vaccin. Firea precizeză că forma ei de boală este una ușoară.

Pe de altă parte, lipsa ei din Parlament este într-o zi importantă, întrucât miercuri se va vota guvernul Cioloș. Dacă Firea ar fi fost în Parlament, probabil că ea ar fi votat împotriva guvernului propus de Cioloș. Aceasta a fost decizia luată de conducerea PSD și anunțată de președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a fost primar general al Capitalei iar în prezent este senator PSD.

Senatoarea Gabriela Firea are Covid

„Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament, asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână”, precizează Gabriela Firea.

„Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze: soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”, a anunțat Gabriela Firea pe internet.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Românii blocați în Africa de Sud, care doresc să vină în țară, să îşi anunţe intenţia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a transmis printr-un comunicat de presă că toți românii blocați în Africa de Sud, care doresc să revină în țară,...

Premierul Nicolae Ciucă încearcă să mențină echilibrul „bărcii” guvernării

Premierul Nicolae Ciucă a preluat în forță conducerea guvernului și a luat primele măsuri pentru echilibrarea situației bugetare înainte de sfârșitul anului, astfel încât...

Nevaccinații pot asista la parada militară

Nevaccinații pot asista la parada militară dedicată Zilei Naționale a României, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat. După cum se știe, în ziua de...
Ultima oră
Pe aceeași temă