9.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Șeful Grupului de Comunicare al Guvernului, responsabil cu lupta anti – Covid, și-a anunțat demisia

Șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS) al Guvernului României, fostul jurnalist Andi Manciu, și-a anunțat demisia din echipa de la Palatul Victoria.

Potrivit anunțului lui Andi Manciu, demisia lui devine efectivă de la data de 1 mai 2021.

”M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, a anunțat, luni dimineaţă, printr-un mesaj postat pe Facebook, Andi Manciu.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) este acea structură, subordonată Guvernului României, care se ocupă de mediatizarea campaniei anti – Covid, inclusiv în ceea ce privește variația ratei de infectare și a numărului de decese ale unor persoane infectate cu Covid.

Andi Manciu deținea funcția de consilier la Guvern din luna noiembrie 2019. Anterior, el fusese şeful Departamentului de Comunicare al PNL.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă