16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Secretarul de stat Arafat a participat la ședința PNL. Unii liberali se întreabă cine l-a invitat

Secretarul de stat Raed Arafat a participat la ședința de luni, 29 martie 2021, a conducerii PNL, în care a vorbit despre măsurile de protecție contra pandemiei.

Unii lideri ai PNL, cum ar fi Florin Roman, critică însă ideea de a-l aduce în mijlocul lor pe Raed Arafat, în condițiile în care o anumită parte a societății civile contestă restricțiile și îl contestă în mod special pe Raed Arafat.

Florin Roman, deputat PNL de Alba, a postat luni un mesaj pe Facebook, în care susține că „invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră”.

„Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL”, consideră deputatul Florin Roman.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, secretarul de stat Arafat ar fi fost invitat la ședința de luni a PNL chiar de premierul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă