6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăSecretarul de stat Arafat a participat la ședința PNL. Unii liberali se...

Secretarul de stat Arafat a participat la ședința PNL. Unii liberali se întreabă cine l-a invitat

Secretarul de stat Raed Arafat a participat la ședința de luni, 29 martie 2021, a conducerii PNL, în care a vorbit despre măsurile de protecție contra pandemiei.

Unii lideri ai PNL, cum ar fi Florin Roman, critică însă ideea de a-l aduce în mijlocul lor pe Raed Arafat, în condițiile în care o anumită parte a societății civile contestă restricțiile și îl contestă în mod special pe Raed Arafat.

Florin Roman, deputat PNL de Alba, a postat luni un mesaj pe Facebook, în care susține că “invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră”.

“Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL”, consideră deputatul Florin Roman.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, secretarul de stat Arafat ar fi fost invitat la ședința de luni a PNL chiar de premierul Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă