21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăSe încing spiritele în ALDE! Se cere demisia secretarului general!

Se încing spiritele în ALDE! Se cere demisia secretarului general!

Deputatul Ion Cupă, îi cere secretarului general Daniel Chițoiu să renunţe la manipularea preşedintelui ALDE și să treacă la „singurul gest de onoare” care i-a rămas: acela de a renunţa la poziţia de numărul 2 în partid.

„Revin asupra solicitării adresate secretarului general ALDE, Daniel Chițoiu, de a-şi prezenta imediat demisia din funcţie, fiind principalul generator al situaţiei dificile în care a ajuns partidul.
Domnule Chitoiu, în loc să-l puneţi pe dl. Tăriceanu sub presiunea unei alegeri între persoana dumneavoastră şi parlamentarii partidului ar fi onest să reflectaţi asupra criticilor coerente şi corecte care vi se aduc din toate zonele partidului. Renunţaţi la manipularea preşedintelui ALDE şi purcedeţi de îndată la singurul gest de onoare care v-a mai rămas: acela de a renunţa la poziţia de numărul 2 în partid şi de a da, astfel, o şansă ALDE de a se întoarce la normalitate şi unitate”, scrie pe Facebook liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

 
Potrivit acestuia, parlamentarii partidului sunt principalul atuu al partidului în acest moment, iar Daniel Chițoiu nu a reuşit să fie „în acest corp de elită al partidului din motive de incompetenţă politică”.

„Așa după cum, din aceeaşi incompetenţă politică altoită pe calculele dvs. personale şi ale micului grup din jurul dvs aţi adus partidul în această situaţie regretabilă. Nu mai puneţi în balanță parlamentarii ALDE cu persoana dumneavoastră. Fiţi rezonabil şi responsabil în ceasul al 12- lea şi lăsaţi partidul liberalilor, ALDE, liber de dumneavoastră!”, mai scrie deputatul.

Acesta i-a mai cerut demisia secretarului general Daniel Chițoiu și o solicitare similară a fost făcută și de liderul formațiunii din Olt, deputatul Mihai Niță.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă