15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Reacţia PNL la chemarea Vioricăi Dăncilă: „Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă?”

„Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”.

Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, spune Gorghiu, care întreabă: „Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”.

„Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea… Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?”, spune Alina Gorghiu, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ea menţionează că preşedintele Klaus Iohannis se află la Bacău, „la o dezbatere deschisă cu cetăţenii”.

„Pentru că asta e democraţia! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!”, adaugă Gorghiu.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă căechipa sa de campanie încearcă săcontacteze staff-ul lui Iohannis.

Ultima oră
Pe aceeași temă