24.3 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

PSD dă vina pe comunicare pentru umilința de la prezidențiale

Europarlamentarul Dragoş Benea a declarat, joi, la RFI, că Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu au fost excluşi din conducerea centrală a PSD, fiindcă sunt persoane care au afectat prestaţia PSD, din cauza felului în care au comunicat în spațiul public.

În numele imaginii

„Probabil se schimbă liniile, ca să fiu foarte explicit. Anumite persoane trec în plan secund, terţiar, persoane care poate prin declaraţiile lor au bruiat prestaţia PSD-ului la guvernare sau prestaţia PSD-ului ca partid şi se încearcă o calmare a situaţiei şi stabilizarea unei echipe de comunicatori mult mai ancorată în realitate”, a spus liderul PSD Bacău, la RFI, care a mai menționat că „a fost anunţată o echipă de comunicatori, coordonată de Olguţa Vasilescu, din care mai face parte fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, fostul vicepremier Daniel Suciu, Valeriu Steriu, o echipă destul de bine echilibrată, care sunt convins că va transmite mesajele mai coerent, mai decent din partea PSD-ului”.

Comunicarea, cheia insuccesului

Dragoș Benea a mai menționat că dorinţa actualei conduceri interimare a PSD este de a forma o echipă de comunicatori care să nu afecteze imaginea partidului.

„Dorinţa actualei conduceri interimare este de a schimba comunicatorii şi nu ştiu dacă de a-i trage pe unii pe linie moartă, dar de a-i duce în linia a doua sau a treia, cu siguranţă şi de a-i convinge că felul în care au înţeles să comunice pentru PSD, în ultimii ani, a adus deservicii partidului, lucru pe care cred eu că nu şi-l doresc nici dânşii, dar ei trebuie să vorbească ce vorbeşte lumea şi ce rezonează cu lumea. Dacă vorbesc altfel şi pe un ton mai colorat, evident că vor aduce deservicii partidului”, a spus eurodeputatul și președintele filialei PSD Bacău.

Recent, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că Niculae Bădălău a fost exclus din conducerea centrală a partidului. În aceeași situație se află și Codrin Ștefănescu, care obținuse funcția de secretar general adjunct al Partidului Social Democrat printr-un „artificiu statutar”, potrivit președintelui Camerei Deputaților.

Ultima oră
Pe aceeași temă