22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Viorica Dăncilă ar putea trece de la PSD la Pro România?

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și fostă consilieră a lui Traian Băsescu, susține că are îndoieli referitoare la loialitatea premierului Viorica Dăncilă față de PSD și față de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea afirmă că a constatat, analizând situaţia lui Liviu Dragnea, că femeile nu sunt, în politică, nici mai loiale şi nici mai devotate decât bărbaţii. În acest context, Elena Udrea susține că nu ar fi surprinsă dacă premierul Viorica Dăncilă ar migra de la PSD la partidul Pro România, condus de fostul premier Victor Ponta.

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii. Nu m-ar mir dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dancilă ar trece la Pro România”, a comentat, într-un mesaj postat pe Facebook, fostul ministru Elena Udrea.

Mesajul a fost postat de Elena Udrea pe internet duminică dimineață și a generat extrem de multe comentarii – unele de apreciere, altele critice la adresa Elenei Udrea sau a Vioricăi Dăncilă.

Unul dintre cele mai interesante răspunsuri este următorul:

„Prin ce experiențe ai fost nevoită să treci, #ELENA, ar trebui să știi că loialitatea față de cineva în politică ți-aduce doar suferință, în condițiile-n care cel căruia i-ai fost loială este un cinic notoriu….
Legat expres de cazul Dragnea aș face doar o simplă remarcă : atunci când te-ai născut printre lupi trebuie să ai instinct de lup, altfel riști să fii confundat cu un berbec, urmând să fii sfâșiat tocmai de-ai tăi…
Plus că deja este o modă să i se dea la glezne lui Dragnea, se vede clar asta”. 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă