5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăPrima reacție a lui Dan Barna, după ce a pierdut în primul...

Prima reacție a lui Dan Barna, după ce a pierdut în primul tur

Dan Barna, clasat pe locul secund în primul tur al alegerilor pentru șefia USR PLUS, a declarat joi că este ”optimist” în legătură cu rezultatul din turul doi de scrutin și a spus că așteptarea sa era să obțină 48-50%. ”Suspansul continuă”, a spus Barna într-o conferință de presă.

Barna a obținut 43,9% în turul 1, Dacian Cioloș – 46%, iar Irineu Darău – 10,1%.

,,Faptul că va fi un tur 2 arată că dezbaterea despre viitorul partidului e purtată și va duce la o mobilizare mai bună a votanților. Ne așteptam ca rezultatul să fie în jur de 48-50%, era o incertitudine cât va lua al treilea candidat. Suspansul continuă. a spus Barna.

Acesta a mai declarat că: Decizia de ieșire de la guvernare a fost susținută unanim de conducerea partidului, e greu de apreciat dacă a contat în plus sau în minus. E un stil de lidership pe care mi l-am asumat, am fost mereu în toate bătăliile și dezbaterile.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă