13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Premierul Cîțu și liderul PSD vor avea o întâlnire pe tema PNRR

„Încă nu este pus în agendă acest lucru, depinde şi de programul domnului Ciolacu, vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a declarat Cîţu.

„Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, săptămâna trecută, şi ne vom vedea, sper, cred că săptămâna aceasta la Guvern, o să-i fac o invitaţie oficială, să discutăm puţin pe tema PNRR-ului, să vedem dacă dintre priorităţile pe care le avem acolo sunt… Vedem după aceea (dacă va fi prezentat PNRR în Parlament – n.r.)”, a declarat, luni seară, Florin Cîţu.

El a menţionat că nu s-a întâlnit şi nu a discutat în cursul zilei de luni cu Marcel Ciolacu.

PSD a transmis că Marcel Ciolacu şi-a arătat toată disponibilitatea de a avea un dialog constructiv cu premierul Florin Cîţu pe marginea PNRR, însă, din păcate, atât liderul PNL Ludovic Orban, cât şi prim-ministrul continuă „să se comporte politicianist şi iresponsabil în această situaţie critică pentru România”.

„Este regretabil că lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a arătat întreaga disponibilitate de a avea un dialog constructiv cu premierul Florin Cîţu pe marginea PNRR, în condiţiile în care Comisia Europeană a respins deja de două ori planul trimis de Guvern. Este în interesul României şi spre binele tuturor cetăţenilor ca reprezentanţii Guvernului să colaboreze cu cei care pot contribui la salvarea pe ultima sută de metri a PNRR”, arată PSD, într-un comunicat.

PSD a cerut în mai multe rânduri ca PNRR să fie aprobat de Parlament.

Ultima oră
Pe aceeași temă