9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Ponta: Toate cele spuse despre mine pe pagina premierului – copiate

„Nu doresc şi nu cred că ar fi înţelept să răspund jignirilor şi atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a doamnei Dăncilă (presupun că au fost scrise de un consilier, nu de doamna premier – că erau fără greşeli de ortografie). De altfel, toate cele spuse despre mine şi despre PRO România sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea şi Codrin – nimic nou, nimic serios”, a scris Victor Ponta, luni, pe pagina sa de socializare.

El subliniază că, în calitate de lider de partid, „respectă şi luptă” pentru valorile social-democraţiei moderne. „Eu respect şi lupt pentru valorile social-democraţiei moderne (adică exact ce a distrus conducerea PSD în ultimii ani). Mă simt ataşat de ‘poporul pesedist’ şi le sunt recunoscător celor peste 5 milioane de români care m-au votat în 2014. Cred că lăcomia, aroganţa, impostura, lipsa de cultură şi de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezintă o ruşine şi un dezastru pentru oamenii de centru stânga. Cu PRO România tocmai încercăm să îi reprezentăm pe aceşti oameni dezamăgiţi şi dezgustaţi de ceea ce văd!”, mai afirmă Ponta.

Victor Ponta reaminteşte că a propus „unitatea stângii în ceasul al 12-lea şi un proiect clar”.

„Am primit doar jigniri de la doamna Dăncilă şi baronii care o ‘păpuşesc’! Sunt sigur însă că oamenii m-au auzit şi îmi dau dreptate!”, a mai scris Ponta.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a afirmat luni, într-o postare pe Facebook, că stilul „mincinos şi duplicitar” al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO România.

Ultima oră
Pe aceeași temă