12.3 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Ponta și Negoiță s-au unit în Alianța Pro București 2020

Victor Ponta și Robert Negoiță vor propune candidați pe listele Alianței Pro București 2020, au anunțat cei doi duminică la prânz. Ei vor să-și maximizeze scorul electoral atât la nivel de sectoare cât și la Primăria Capitalei.

„Acum suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. E doar o schimbare între ei, în continuare ajung oamenii primari, miniştri, prim miniştri fără niciun criteriu de competenţă.” a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro.

La rândul său, Robert Negoiță a explicat apariția Alianței ca o formă de a propune liste de candidați pe care cetățenii capitalei să-i poată vota: „Democraţie înseamnă dreptul de a alege şi ca să ne exercităm acest drept trebuie să avem de unde alege. Este un obiectiv al nostru de a propune o alternativă şi nu doar atât, noi chiar ne propunem să fim altfel.”

Primarul Sectorului 3 a adăugat că București este sufocat din cauza lipsei infrastructurii și că oamenii s-au săturat de aleși ai vorbelor, ei vor oameni ai faptelor.

Ultima oră
Pe aceeași temă