11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Ponta nu are curaj să lupte pentru Primărie. În locul lui candidează un medic militar

Alianţa Pro Bucureşti 2020, din care fac parte Victor Ponta și Robert Negoiță, l-a desemnat drept candidat la funcția de primar general al Capitalei pe generalul (r) dr. Ioan Sîrbu, fost comandant al Spitalului Militar Central din București.

Anunțul în acest sens a fost făcut, miercuri, de Victor Ponta, președintele partidului Pro România.

„Alianţa Pro Bucureşti 2020 îl va susţine pentru funcţia de primar general pe domnul doctor Ioan Sîrbu. Este nevoie poate mai mult ca niciodată de cineva în Bucureşti care să nu facă politică”, a precizat Victor Ponta.

Până la acest anunț, se considera că Victor Ponta va candida la funcția de primar general al Capitalei, în condițiile în care aliatul său, Robert Negoiță, anunțase că dorește un nou mandat de primar la Sectorul 3 – nu la Capitală.

Robert Negoiță figurează, într-adevăr, drept candidat al Alianţei Pro Bucureşti 2020 la funcția de primar al Sectorului 3. Victor Ponta nu apare deloc pe această listă de candidați.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă