13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

PNL propune 90 tineri pentru Camera Deputaților și Senat

Organizația de tineret, TNL, precizează că toți tinerii aflați pe liste la alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt rezultatul unui proces intern continuu de pregătire a viitorilor politicieni.

„Spre deosebire de principalii noştri contracandidaţi, urmaşii liderului care ispăşeşte o condamnare cu executare, politicieni care mimează schimbarea, tinerii PNL aflaţi pe listele pentru parlamentare sunt rezultatul unui proces intern continuu de pregătire a viitorilor politicieni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, fiind principalul susţinător al tinerilor de azi. Mizăm pe un rezultat foarte bun în alegerile parlamentare. PNL continuă, astfel, susţinerea publică şi necondiţionată a prezenţei tinerilor în funcţii publice şi îşi asumă trimiterea în bătălii electorale importante a reprezentanţilor generaţiei tinere de liberali.”, spune Mara Mareș, liderul Tineretului Național Liberal, candidat în București pentru un loc în Camera Deputaților.

La alegerile locale din 27 septembrie, 1.166 tineri liberali au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni sau consilieri locali.

Ultima oră
Pe aceeași temă